Gå til innhold
Norsk – Norge
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Endre eller legge til rolle for bruker

Denne guiden viser deg hvordan du legger til eller fjerner en rolle for en bruker.

For lignende guider, følg lenkene nedenfor:

 

Legge til en rolle:

 

  • Gå til «Brukere & Roller»



  • Lokalisere rollen du ønsker å tildele, og klikk på den grønne «+ Opprett ny bruker» knappen, ved siden av rollen.



  • Velg «Klikk for å legge til» nederst, og bla gjennom listen som vises for å finne navnet:





  • Velg «Lagre»

 

 

  • Brukeren er nå lagt til i rollen du valgte.

 

 

Fjerne en rolle:

 

  • Gå til «Brukere & Roller»



  • Lokalisere rollen du ønsker å fjerne, og finn navnet på brukeren i lista under rollen. 
  • Klikk på det røde krysset for å fjerne brukeren fra rollen.
  • Brukeren er nå fjernet fra rollen.