Endre mal tilbake til orginalen
Nedenfor kan du lese hvordan du kan resette malen din til den opprinnelige malen som ligger default i Unite Living.
Følg stegene nedenfor for å sette malen din tilbake til den orginale malen fra Unite Living:
Merk: Når du tilbakestiller en mal, vil alle egendefinerte endringer du har gjort i den malen gå tapt. Denne handlingen kan ikke angres.
Naviger til Generelle innstillinger > Maler.- Søk, eller bla deg frem til malen du ønsker å tilbakestille.
-
Hold musen over malen, så vil et
-symbol vil nå dukke opp på høyre side for tittelen. Trykk på ikonet. -
Et bekreftelsesvindu vises – velg Ja for å bekrefte.
-
Malen er nå endret tilbake til den originale malen.